Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u daarmee akkoord. 

Afdrukken
Hits: 7452

 

 

 

 

 

 

Gaia Sira onderzoekt nu beschrijvingen naar ervaringen over een bijzondere vorm van zuurstofsuppletie en de doorwerking op mens en dier. Het is onder de merknaam ASO (Activated Stabilized Oxygen) beschikbaar. Later zal er meer onderzoek mee volgen. Al is er in de VS al veel onderzoek naar gedaan (wetenschappelijke rapporten zijn op te vragen bij ons).

Een tekort aan zuurstof op celniveau wordt in verband gebracht met alle chronische aandoeningen. Van spier- en gewrichtsklachten, hart- en vaataandoeningen, oog- neus en huidproblemen, maag- darmstelsel en stofwisseling tot aan de zwaarste chronische ziekten. Het bevorderen van de zuurstof op celniveau heeft bewezen positieve effecten. Deze techniek is voor Europa vernieuwend. In de (top-)sport wordt dit ook gebruikt om presentaties te verbeteren, BSCG Drug Free gecertificeerd.
       
 

Zie voor meer informatie https://www.aso-products.eu (engelstalig). 

Interesse in ons onderzoek - ook meedoen? We verzamelen graag ervaringen!

Er is een nieuw product aangekomen bestaande uit geactiveerde zuurstof en colloïdaal zink en zilver dat verneveld kan worden en werkt op de neus- en keelholtes en longen, genaamd H.O.L.M®

OXYGEN INFUSED HUMIDIFIER SOLUTION | LIQUID

Het is een mengsel van zee zout, geactiveerde zuurstof en immuun systeem ondersteunende colloïdale zink en zilver om neus en luchtwegen te reinigen en verzachten en het herstel van geïrriteerde weefsels te ondersteunen. Speciaal product ontwikkeld door SFPR vor longen, astma, allergieën en virussen.

NON-MEDICATED•ALCOHOLFREE•NON-DROWSY•DRUGFREE• PH BALANCED • CHEMICAL FREE • SAFE FOR FAMILY • NO PRESERVATIVES

INGREDIENTS : Sodium Chloride (Sea Salt) 0.65%

OTHER INGREDIENTS: Distilled Water. Plant-Derived Zine and Silver. and ASO (Activated Stablized Oxygen)

1 flesje van 60 ml kost € 27,50; 1 flesje van  480 ml kost € 56,30.
 
Er kan een vernevelaar bij geleverd worden. De vernevelaar is heel goed model geeft  ultrafijne nevel (<3 micron) in koude luchtcompressie

 

 

 

HOLM

Coronavirus: het lijkt erop dat nadat ik via familie besmet was omdat ik verschijnselen van het corona-virus had. Het innemen van hoge doses ASO 3x per dag leidde steeds tot het weggaan van de klachten, of het nu ging om keelpijn, lichte koorts of verkoudheid. Ik voelde gewoon dat mijn lichaam het zelf aan kon!


Een melkveehouder die bij paar koeien Salmonelle in de melk had: na het toedienen van ASO in het water was de salmonella naar paar weken niet meer aan te tonen in de melk.

Ervaring van een gezin: "Wij zijn erg tevreden over de ASO druppels. We gebruiken het met het hele gezin voor hooikoorts.
Zo ook de neusspray werkt fantastisch. De gewone druppels hebben al veel resultaat opgeleverd bij extreem droge ogen, wondjes en zelfs blaren die binnen 2 dagen genezen waren."

Ervaring van een Q-koorts patiente die het hooggedoseerd in is gaan nemen: "Ik ben inmiddels begonnen met het ASO water. Ik neem nu drie keer per dag 20 ml, in ieder geval voor een maand.Wat ik vooral ben is MOE! Men ogen branden, men spieren lijken wel in brand te staan.Misschien allemaal positief, we gaan het afwachten!"

Overige ervaringen: 

"We hebben super ervaringen met de ASO bij een hond die kanker had."

"De magnesiumolie helpt bij de pijn in mijn knie. Ik wil de zuurstof nu ook proberen".

"Mijn man zegt echt baat te hebben bij de neusspray en ik zelf weet het niet, maar ben en blijf een trouwe innemer"

"Ik heb geen bloedend tandvlees meer en mijn zoontje had ook een plek op tandvlees wat pijn deed en pijn is nu ook weg."

"Door dat ik mij beter voel en meer energie heb als ik het gebruik wil ik er graag mee doorgaan."

"ik lijk wat beter te slapen"

"Ik nam 2x20 druppels in voor twee weken. Daarna kreeg ik erge pijn in mijn knieen, maar toen ik ermee ophield ging dat gewoon weer op. Het lijkt erop dat als je opgestapelde problemen ergens hebt (over de jaren een probleem), dat je het dan voelt."

"meer energie, hogere energie, helderder, alerter, sneller en actiever".

"Ik heb heel veel stress en gerelateerde klachten, slaap nu rustiger...."

"Ik kreeg eerst een gevoel of mijn lichaam of aura buiten zijn oevers ging. Een soort explosie. Daarna een gevoel van flauwvallen of uit het lichaam gaan en tenslotte een soort doof gevoel in de middenrug. (Ik heb ooit daar goudinjecties gehad tegen de reuma en toen moest ik daarna zelfs naar bed, omdat ik het gevoel had dat ik verlamd was) Het huidige gevoel leek er sterk op, maar duurde niet zo lang."

"Ik voel me alsof ik weer 20 jaar ben..."

"De ziekte die ik als kind heel vaak had, bronchitis, en telkens onderdrukt is geweest met reguliere aphotecaire middelen, is nog eenmaal in lichte vorm voorbijgekomen; Bij een breed bevolkingsonderzoek was bij bloed in de ontlasting geconstateerd en dat komt niet meer voor; Met het ouder worden ging het plassen hem gaandeweg steeds moeilijker af, het was niet veel meer dan het laten leeglopen van de blaas. Nu plas ik weer als een jonge vent; ik ben veel minder gaan eten: ik heb minder trek en eet alleen nog een beetje als ik trek heb."

"Bij mij was het HPV virus gevonden bij het bevolkingsonderzoek. na 1,5 maand gebruik van de zuurstof en een nieuwe test kon het niet meer worden aangetoond".

"Het zuurstof is wel apart. Ik kreeg een menstruatie ook al was ik al volledig door de overgang. Bijzonder. Verder eerst een paar dagen echt onbestendig, emotioneel en opgeblazen geweest. Dus nu een mentruatie en een verkoudheid onder de leden, maar ondanks dat lijkt ik nu iets fitter/daadkrachtiger te worden. Mond vond ik wel erg schoon, het lijkt wel dat mijn tandvlees rozer is".

"Een goede vriend van me heb ik een flesje gegeven; hij heeft een auto-immuun ziekte en daar hielp niets tegen, maar hier knapt hij van op, hij slaapt beter en voelt zich veel fitter......".

"Ik had altijd last van pollen- en andere voorjaarsallergieën, en dit  voorjaar niet bij het gebruiken van de A.S.O.druppels".

"Mijn man slikt het nu 1 maand; hij is 2 kg afgevallen en is veel vitaler: hij heeft weer zin om in het weekend te klussen".

"Ik merk duidelijk dat de druppels werken. Ik drink nog steeds veel. Ik zweet nog steeds veel. Zelfs als ik gewoon op de bank zit of achter mijn computer. Het zweet staat op mijn lijf. Ik heb ook beduidend minder trek. Ik voel me wel actief en helder.  Ik heb ook de indruk dat ik afval."


Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gedaan, op mens en dier en materialen. Er interessant is bv de desinfecterende werking op ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en virussen. 

1 flesje van 240 ml is  € 114,95. 
1 flesje van 60 ml is € 46,50 incl 9% btw.

1 flesje PURNOSE neusspray is € 12,50 incl 9% btw.

 

1 flesje magnesium olie (enhanced magnesium olie voor spieren en gewrichten), is € 19,95 incl 9%btw. 

 NET NIEUW GEARRIVEERD:
1 flesje Sea Greens (voorheen PhytO2)  (60 capsules) is € 32,95 incl 21% btw.
1 flesje CBO2 kost  € 71,50

Huidcreme, helpt waarschijnlijk ook tegen de eikenprocessierups!

240 ml kost  € 24,50


Alle kosten zijn exclusief € 6,95 verzendkosten.
Levering volgt na betaling.

 


NB
Gaia Sira heeft oog voor mensen met een smalle beurs. Kansen op gezondheidsverbetering staat voor ons op nr. 1. Daarom maakt Gaia Sira het mogelijk om tegenover 1 aankoop voor de normale prijs een aankoop te doen voor iemand met een smalle beurs tegen kostprijs. Informeer bij ons op onderstaand e-mail adres!

Meer informatie en opgave? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.