Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u daarmee akkoord. 

Afdrukken
Hits: 7138

Stichting Gaia Sira (bescherming van de aarde) werkt aan nieuwe kennis gericht op duurzaamheid en vitaliteit in een integrale benadering van landbouw, voeding en gezondheid.

Tot nu toe is vooral gewerkt aan seminars, workshops en cursussen vanuit grensuitdagende wetenschap, zoals de cursus kwantum landbouw. Grensuitdagend onderzoek en projecten op het gebied van landbouw en gezondheid zijn in voorbereiding.

Gaia Sira heeft een klein bestuur en een Raad van Toezicht en een groep zelfstandigen om zich heen die gezamenlijk de werkzaamheden uitvoeren.

 

We zijn op zoek naar bestuursleden op de volgende terreinen

- marketing en communicatie

- mede-coördinatie en vormgeving van onze integrale landbouw-, voedings- en gezondheids-activiteiten (educatie, onderzoek, projecten)

Een bezoldiging kan voor de bestuurders staan tegenover het succesvol ontplooien van de activiteiten.

 

We verwachten dat je affiniteit hebt met ons gedachtegoed (zie ook de website), kennis en/of ervaring hebt op het terrein waarop je mee wilt draaien, dat je strategisch mee denkt en werkt,  zelfstandig kunt werken en doortastend en resultaatgericht bent.

 

Interesse?

 

Stuur je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Oudlaan 78, 6708 RC Wageningen

 

Kennismaking met de raad van toezicht is onderdeel van de procedure.

 

Meer informatie: www.gaiasira.nl